Activitat 1: Belen Alberich, Cristina Melero, Paola Garcia, Judit Rosa

(Aquesta activitat sense voler la vam penjar al blink des de l’usuari de Judit Rosa Abellaneda)

1. Posa un exemple de permanència de la tradició oral en l’actualitat i justifica la teva elecció:

Tot el que hagi passat al llarg de la història, dels pobles més antics a les ciutats més grans, a través de la mateixa població i de generació en generació com poden ser refranys, acudits, cançons, llegendes… No hi ha cap fet comprovat que ens expliqui el perquè unes tradicions tan antigues segueixen vigents en l’actualitat, són coses que no estan comprovades científicament ni tenen una regla en comú però que tot i així han perdurat perquè formen part del dia a dia de la població i de les vivències i experiències de la societat.

2. Posa un titular al vídeo de l’informe, tria dues dades de les que apareixen i les comentes, donant la teva opinió.

76,2% dels espanyols utilitza internet: aquesta dada reflexa clarament el imprescindible que s’ha fet aquesta eina en la vida de les persones ja sigui per oci, feina, estudi… Que més de la meitat de la població en faci us és un clar indici que l’internet s’ha convertit en una tasca diria, en una rutina per a molta gent, en un utensili diari del qual és difícil imaginar-nos el nostre dia a dia sense ell.
Un 98,3% dels joves utilitza internet: quasi un 100% de la població considerada jove decideix utilitzar el seu temps utilitzant internet. I és així gràcies a la gran importància que han pres les anomenades ‘xarxes socials’ per a molts joves, tenir unes bones relacions virtuals dintre d’aquestes és quasi tan important com tenir unes bones relacions socials en la seva vida diària, és per això que és difícil trobar algun jove que no tingui un perfil en alguna xarxa social i que no dediqui part del seu temps a aquesta.
Títol: La revolució de l’internet a la societat.

3. Analitza el vídeo Information/R/Evolution.

Identifica tots els serveis i productes que puguis i fes una descripció bàsica de cadascú:

Google: és el cercador més important de tota la xarxa. Et permet buscar imatges, vídeos, links… Entre d’altres.
Word Wide Web: és el sistema mundial de distribució d’hipertextos o més coneguts com webs. Yahoo: és una empresa que es dedica a oferir prestacions a través d’internet ja sigui correu electrònic, cercador, botigues virtuals…
Calculadora de Google: és un servei que ofereix Google. Aquesta calculadora virtual pot realitzar operacions complexes de la manera més ràpida i fàcil.
Blogger: és un servei que permet crear blogs de manera gratuïta i fàcil.
Wikipedia: és una enciclopèdia online feta pels mateixos usuaris i utilitzada arreu del món.
Digo: basat en el concepte del “núvol” permet emmagatzemar dades personals, post-its, imatges, documents…
Youtube: és una plataforma virtual en la qual els usuaris poden compartir i veure vídeos de manera gratuïta i ràpida.
Digg: és un lloc web que principalment ofereix noticies sobre ciència i tecnologia però que també inclou blogging, marcadors socials…

Posa un titular a aquest vídeo i fes un comentari o valoració personal: el titular des del meu punt de vista seria: l’univers de l’internet. En aquest vídeo ens mostra les possibilitats principals que ens dóna aquest producte i ens ofereix dades i motius rellevants per mostrar-nos que l’internet potser una eina molt útil a la nostra vida i el que és més important: una facilitat.

Anuncios

Publicado por

ailovit

Somos cuatro alumnas de primer curso de la universidad de comunicacion y relaciones internacionales Blanquerna. Nuestro blog tratara sobre las ultimas tendencias de moda y toda la actualidad sobre este tema. Judit Rosa, Belen Alberich, Cristina Melero y Paola Garcia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s