Activitat 3

En el primer cas, hem decidit escollir un periodista de 36 anys d ’una petita revista denominada “Cap gros”, una revista local que és repartida gratuïtament a Mataró. Aquest periodista haurà d’escriure un article d’àmbit periodístic, de tema genèric sobre moda, d’un àmbit geogràfic local i en format de premsa on haurà de redactar un text escrit en el qual no haurà d’aprofundir en excés en l’àmbit de la moda. El cap de redacció ha demanat a aquest periodista que escrigui un article d’opinió sobre moda, ja que properament es farà un petit esdeveniment on es farà una passarel•la a nivell local per promocionar les diferents botigues de Mataró. Tot i que aquest periodista no té coneixements de moda, té la carrera de periodisme cursada a la Facultat de Comunicació Blanquerna i té una setmana per preparar-se i informar-se de les diferents botigues que participaran i aprendre algunes paraules tècniques però comprensibles per un públic local que no és expert en moda.

El segon cas escollit és el d’una noia experta en moda de 33 anys lque treballa puntualment fent intervencions en diversos mitjans de comunicació. En aquesta ocasió aquesta noia ha estat convidada a fer una intervenció a “Caza mariposas”, un programa que s’emet totes les tardes a Divinity, un canal de televisió d’audencia nacional. Aquesta experta en moda haurà de fer una intervenció d’àmbit periodístic, el tema genèric és la moda i les tendències, tindrà un àmbit geogràfic nacional i serà en un format audiovisual on haurà d’aprofundir sobretot en el coneixement de les futures tendències. El programa ha demanat que faci una intervenció avançant les noves tendències que arribaran a l’estiu. Tot i que és una experta en moda, ja que ha cursat un curs d’estilisme a IED, l’escola superior de disseny de Barcelona, te una setmana per fer una recerca d’informació per assabantar-se de les noves tendències que es posaran de moda a l’estiu.

Belen Alberich, Judit Rosa, Paola Garcia y Cristina Melero

Anuncios

Publicado por

ailovit

Somos cuatro alumnas de primer curso de la universidad de comunicacion y relaciones internacionales Blanquerna. Nuestro blog tratara sobre las ultimas tendencias de moda y toda la actualidad sobre este tema. Judit Rosa, Belen Alberich, Cristina Melero y Paola Garcia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s