ACTIVITAT 11

GOOGLE SCHOLAR

He realitzat una cerca sobre la següent qüestió: La independencia de Cataluña. He posat l’operador AND, ja que vull resultats que només contiguin els termes: Cataluña y Independencia. També he demanat al cercador abançat que els articles que em proporcioni incloguin alguns dels termes que he mencionat anteriorment.
Els resultats que em obtingut han estat els següents: CATALUNYA: DE LA IDENTITAT A LA INDEPENDÈNCIA

http://dialnet.unirioja.es/servlet/libro?codigo=176866

Aquest link és sobre un llibre escrit el 1999 per Xavier Rubert de Ventós. Els altres resultats obtinguts han estat similars.

GOOGLE ALERTES

La data de la realització de la consulta és el 13 d’abril del 2015, el tipus de fonts són blogs, la freqüència és d’un cop al dia com a màxim, l’idioma espanyol, la regió Espanya i una quantitat de només els millors resultats. (foto)

Captura de pantalla 2015-04-13 a la(s) 18.46.43

D’aquesa primera alerta hem seleccionat aquest blog:

http://www.mujerhoy.com/moda/informate/tendencias-moda-2015-846447122014.html Ja que parla de les tendències que s’estan portant i es portaran aquest 2015.

La data de la realització de la consulta és el 13 d’abril del 2015, el tipus de fonts són llocs web, la freqüència és d’un cop al dia com a màxim, l’idioma espanyol, la regió Espanya i una quantitat de només els millors resultats.

Captura de pantalla 2015-04-13 a la(s) 18.50.38

D’aquesta segona cerca hem triat la segona opció ja que és un lloc web que ven tot tipus de sabates online, per home i per dona i a un preu asequible.

http://www.asos.com/es/Mujer-Zapatos/8oob/?cid=4172

Durant els transcurs del dia hem rebut informació al correu que hem posat sobre noves ofertes de sabates d’aquest segon link i no tornarem a rebre cap més ja que hem seleccionat que només ens arribivi una alerta al dia.

TALKWALKER ALERTS

En aquest cas hem realitzat la cerca en anglés i hem posat que només ens enviin alertes d’articles de blogs que siguin en anglés i que només ens enviin alertes un cop al dia al correu que hem indicat. En aquestes alertes només han d’estar els millors resultats. De moment encara no hem rebut ninguna alerta.

Captura de pantalla 2015-04-13 a la(s) 19.10.12 Captura de pantalla 2015-04-13 a la(s) 19.09.45

JUDIT ROSA ABELLANEDA

PAOLA GARCIA MONS

Anuncios

Publicado por

ailovit

Somos cuatro alumnas de primer curso de la universidad de comunicacion y relaciones internacionales Blanquerna. Nuestro blog tratara sobre las ultimas tendencias de moda y toda la actualidad sobre este tema. Judit Rosa, Belen Alberich, Cristina Melero y Paola Garcia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s